Általános szerzödési feltételek

A mindenkori érvényes általános szerződési feltételeink képezik az általunk nyújtott szolgáltatások alapját, ill. határozzák meg, hogy szolgáltatásainkat milyen formában tudjuk nyújtani. Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy szolgáltatásainkat kizárólag B2B területen tudjuk nyújtani, B2C ill. magányszemélyek és fogyasztók felé nem.

Általános Szerződési Feltételek (pdf)

Üzleti feltételek számlák elektronikus úton emailben történő elküldésére:

Szerződési feltételek az Emailen történő elektronikus számlaküldéshez (pdf)

Titoktartási nyilatkozat

Bizonyos esetekben a Wirecard CEE elkéri a cég adatait (név, kapcsolattartó, cím, ...stb.) a szerződéskötést megelőzően. A Wirecard CEE elmenti ezeket az adatokat és ezután hozzáférési lehetőséget biztosít a weboldal nyilvánosan nem elérhető területeihez.

Mindent elkövetünk adatai védelmének érdekében és semmilyen módon nem adjuk ki azokat harmadik félnek.

Adatait kizárólag sajat felhasználás céljából mentjük el, hogy adott esetben pl. E-Mailen, telefonon vagy más megfelelő módon el tudjuk érni Önt. A Wirecard CEE a titoktartási nyilatkozat elfogadását kifejezetten kérni fogja. A feltételek elfogadása bármikor E-Mailen vagy faxon visszavonható. Mindamellett lehetőségünk kell legyen arra, hogy az adatokat tovabbíthassuk pénzügyi szolgáltatók felé, melyek szükségesek a Wirecard CEE termékeinek használatához. A Wirecard CEE szerződés kötést megelőzően soha nem fog elkérni személyes adatokat, mint születési dátum, lakcím stb.

Személyes adatainak védelme a legfontosabb számunkra. Ha bármilyen kérdése lenne adatainak védelmével kapcsolatban, kérjük írjon nekünk: kapcsolat@wirecard.at.

Felelösségvállalás kizárása külsö linkekért

Weboldalaink tartalmát a lehető legnagyobb gondossággal készítettük. Azonban garanciát a tartalom pontosságával, teljességével és aktualitásával kapcsolatban nem tudunk vállalni.

Előfordulhat, hogy ajánlataink harmadik fél weboldalára utaló linkeket tartalmaznak, melyekre nincsen ráhatásunk, ill. tartalmukért felelősséget nem tudunk vállalni. A felelősséget ezen oldalak tartalmáért és az ott nyújtott szolgáltatásokért az oldalt működtetőnek kell vállalnia.