Globális szakértelem a fizetéslebonyolítás és a rizikómenedzsment terén

A Wirecard cégcsoport a világ egyik vezető nagyvállalata a nemzetközi elektronikus fizetési szolgáltatás és a kockázatkezelés terén.

A Wirecard csoport elektronikus fizetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfeleinek. A célja biztonságos elektronikus fizetések biztosítása vállalkozásoknak és  fogyasztóknak az egész világon.

A Wirecard AG termékpalettája több mint 85 fizetési és kockázatkezelési megoldást tartalmaz. A vállalat a fizetési folyamatok automatizálásával világszerte több mint 11.000 kereskedőt támogat különböző ipari üzletágakból . Így központi Wirecard platform lehetővé teszi a a különböző pénzügyi folyamatok figyelemmel kísérését: az  elektronikus fizetési tranzakciók lebonyolításától kezdve a tranzakció és ügyfél ellenőrző szolgáltatásokon túl egészen az ügyfélszolgálati  és az e-mail menedzsmentig.

Ezen túlmenően a Wirecard AG széles körű  és hatékony csalásmegelőzési megoldásokat is nyújt. Ezek a megoldások a fizetési folyamatba integrálva, még a fizetés megkezdése előtt felismerik a  veszélyeket és kockázatokat.

A kínálat széles körét a Wirecard Bank AG bankkártya elfogadási szerződésekkel, banki megoldásokkal és innovatív felöltőkártyás szolgáltatásokkal egészíti ki.

A Wirecard AG részvényt a Frankfurti Értéktőzsdén jegyzik (TecDAX, ISIN DE0007472060, WDI).

A Wirecard csoport weboldala

Kapcsolat