Magento - A professzionális webáruház szoftver

Magento: a vezető szolgáltató a nyílt innovációs csatornák között

Közepes és nagyvállalatok részére készült. Az árukészlet, beszerzési vagy SAP rendszerek folyamat-automatizálása miatt össze akarják kötni a webshoppal. A Magento rendszer sok lehetőséget kínál. A kereskedők a professzionális és kifinomult shop rendszerrel megoldásokat találnak átfogó problémákra. A kis kereskedők  online viszonylag kevés bevételt generálnak, és különleges funkciókra nincs szükségük, több más alkalmas alternatívákat ajánlunk, mint a PrestaShop, a JTL-Shop, az OpenCart vagy a VirtueMart.

A Magentoban megvan az a lehetőség, hogy nemzetközi piacra törjünk. Egy fontos szempont itt az különböző vám-zónák lefedése. Ez a webáruház minden piacon adó-ügyileg megfelelően tud reagálni. A nyelvi csomagok is letölthetők.

Összefoglalás
A Magento 2008 óta az egyik legnépszerűbb bolti rendszereket kínálja a világon, és széles skáláját fedi le a funkcióknak. A rendszer egy nagyon jó megoldás, ha szeretne befektetni egy profi webshop motorba. Alig van határok, a bolt rugalmas és skálázható lesz. Az integráció a Wirecard webshop-pluginjának köszönhetően gyors és egyszerű.

Tudnivalók