PrestaShop - Az ingyenes Online Shop

Kezdje a PrestaShop-pal a sikerét az e-kereskedelemben.

A PrestaShop egy nyílt forráskódú webáruház motor. Az szoftver több mint 300 alapvető funkciója ingyenes. Ezen kívül több mint 3500 ingyenes és díjköteles bővítő modul közül válogathat. A rendszert folyamatosan fejlesztik és karbantartják.  Ez a közösségnek köszönhető, amely magában foglal több mint 700.000 tagot.

A webshop alapját az átfogó funkciók képzik, mint például a katalógus, a megrendelések kezelése, a rugalmas szállítási lehetőségek, a termék ár-összehasonlítások, a leltár ill. visszaküldések kezelése és a bevásárlókosarak mentése.

Az onlineshop bő funkcionalitásokat kínál, és ezért jól felkészült nemzetközi megjelenésre. Így egy jó alapot képez a különböző régiókban való értékesítésre.

Search Engine Optimization (SEO): Minden SEO optimalizálást alap funkciókkal meg lehet oldani. Ezek közé tartoznak a beszélő URL-ek, meta-adatok a termékekre és a katalógusokra, illetve a Google Sitemap.
Ezen kívül több kereskedelmi utak nyílnak meg, kapcsolatot teremthetünk a Google Shopping, az E-Bay, az Amazon és más piacokon is.

Összefoglalás
PrestaShop jó alapot kínál ahhoz, hogy sikeres szereplő legyen az e-kereskedelemben. Az integráció a Wirecard webshop-pluginjának köszönhetően gyors és egyszerű.

Tudnivalók