Spree-kereskedelem – Az informatikusok onlineshopja

A webshop motor nagyon rugalmas.

Spree Commerce egy nyílt forráskódú shop rendszer, ami a Ruby on Rails framework alapján működik, és a GitHub-on van hosztolva. Képzett informatikusok, illetve fejlesztők dolgoznak rajta, akik szeretik maguk bütykölni. Megfelelő tudással a webshop egyéni igényekre optimalizálható.

A shoprendszer még nem képviselteti magát a környező országokban. Emiatt ebben a régióban érvényes szabályokat nem tartalmazza az alapváltozat. Azonban ez is megoldható különböző bővítményekkel. A "Jobb ÁSZF" plugin beépül az oldalra és megjelenik az „Elfogadom az ÁSZF feltételeit” opció, amit a vásárlóknak be kell klikkelni.

Az ingyenes verzióban megtalálhatóak az alap funkciók, mint például a katalógus, a bevásárlókocsi vagy a statisztikai kiértékelések . Ez biztosítja a szükséges alapot, hogy személyre szabott webshopot tudjon kialakítani. Az egyszerű struktúra mellet az adaptív design is meggyőző. A szoftver tartalmazza a kereső optimalizálás (SEO). A terjeszkedés se probléma, mert a Spree Commercet már több mint 30 nyelvre lefordították.

Ruby on Rails is aktívan továbbfejleszt. Így a Solidus már a következő nyílt forráskódú e-kereskedelmi megoldás.

Összegzés
A Spree Commerce nem kezdőknek való webáruház motor, mert fejlesztési ismeretek szükségesek. A szoftver céljcsoportja a tapasztalt felhasználók, akik már a fejlesztőkkel együtt dolgoznak.
Az integráció a Wirecard webshop-pluginjának köszönhetően gyors és egyszerű.

Tudnivalók