VirtueMart - Joomla webáruház!

Kezdje az e-kereskedelemet az ingyenes, nyílt forráskódú megoldással.

A VirtueMart egy ingyenes webáruház szoftver. Ezt már kifejezetten a tartalomkezelő rendszerre, a Joomla!-ra fejlesztettek ki. A rendszer ötvözi a jó működőképességét a CMS rendszernek és a webshopnak. Ezért kiválóan alkalmas kezdőknek.

A telepítés nagyon egyszerű, és a feltöltött termékek könnyen kezelhetők az admin felületről. Például: a termék nevét, leírását, nagyságát, súlyát, cikkszámokat, illetve további információkat tárolhat. A szűrés és válogatás is megoldható.

VirtueMart-tal különböző marketing tevékenységet tervezhet. A kedvezményeket vagy a kuponokat könnyen lehet menedzselni, amiket automatikusan el lehet helyezni a főoldalon. Egy külön eszköz áll rendelkezésre a kereső optimalizálásra (SEO) .

Nyílt forráskódú megoldást  ad és forgalmi beállításokkal is lehet bővíteni. A modulok a nyelvi, a design és a layout testre szabását is lehetővé teszik.

Összefoglalás
VirtueMart akkor a megfelelő rendszer, ha már a Joomla!-val dolgozik. A rendszer kis erőfeszítéssel integrálható. Az integráció a Wirecard CEE webshop-pluginjának köszönhetően gyors és egyszerű.

Tudnivalók