WooCommerce - A legjobb online áruház kezdőknek

A WordPress létrehozta az első saját webáruházát.

A WooCommerce egy ingyenes online áruház plugin WordPresshez és közvetlenül az admin felületen menedzselhető . A kiterjedt webáruház bővíthető és testre szabható más fizetős illetve ingyenes kiegészítőkkel.

A szoftvert különösen a kezdőknek tervezték, mert a termékek adminisztrációja és létrehozása nagyon egyszerű. A backend szerkezete világos és átlátható. Az adminisztrátornak sokféle design és layout áll rendelkezésére, sokféle iparághoz passzintva.

Funkciói között a kuponok, a vendég megrendelése, a termék véleményezések, upselling és akciók találhatóak. Továbbá egy statisztikai funkció van integrálva, amely a leltár, az értékesítés és az átlagos napi forgalomról ad információkat.

A WooCommerce-t a piachoz lehet igazítani, saját kiterjesztésekkel bővíteni. Így lehet a jogi követelményeknek megfelelni.

Search Engine Optimization (SEO): a WooCommerce rendelkezik bővítményekkel, amelyek lehetővé teszik a keresőmotor rangsorolás javítását. Továbbá az oldalak betöltése nagyon gyors, a termék azonnal megjelenik a betöltés után, és ez is hozzájárul a jó helyezésért.

Összefoglalás
WooCommerce ideális kezdőknek, akik már jól kijönnek a WordPress-szel, és tapasztalatot szereztek vele. Tekintettel arra, hogy a kapcsolat egy árugazdálkodási rendszerrel hiányzik, a WooCommerce nem alkalmas nagyobb online boltok kiszolgálására.
Az integráció a Wirecard CEE webshop-pluginjának köszönhetően gyors és egyszerű.

Tudnivalók