Posted on 04/06/2020 at 08:00

A Wirecard Magyarország egyik vezető e-commerce ügynökségével, az UNAS-al működik együtt.

A Wirecard Magyarország egyik vezető e-commerce ügynökségével, az UNAS-al működik együtt.

UNAS közel 5000 aktív webáruházat üzemeltet

  • A Wirecard fizetési megoldásainak köszönetően az UNAS ügyfelei a vásárlóiknak egy súrlódásmentes checkout-élményt tudnak nyújtani.

Wirecard, a digitális pénzügyi technológia globális innovációs vezetője, a mai nappal örömmel jelenti be az új stratégiai együttműködést a neves UNAS e-commerce ügynökséggel, ami által UNAS az 5000 ügyfelének be tudja mutatni a Wirecard fizetési megoldásait. A megállapodás szerint a Wirecard az UNAS számára egy előreintegrált payment service provider-ként fog szerpelni (PSP).  Ennek eredményeként a kereskedők webáruházaikban a Wirecard fizetési megoldásaiból tudnak profitálni.

Az UNAS székhelye a magyarországi Sopronban található.  Az UNAS a legkülönbözőbb kereskedők – járművektől bútorig – számára, a hatékony webshop fejlesztési eszközeivel teszi lehetvé az online kereskedelmet.

Az egyedi előfizetési modell révén a vállalkozások sokféle professzionális, beépített funkciót és integrációt kapnak különösebb befektetés nélkül. Ezek tartalmazzák a 2020-ban egy sikeres e-commerce oldal üzemeltetéséhez elengedhetetlen opciókat és funkciókat: mint például meggyőző marketing opciók, vásárlásra való ösztönzés, beágyazott közösségi mediák, és a fizetőeszközök nagy választéka.

Napjainkban egy webáruház sikere nem utolsó sorban attól is függ, hogy a vásárlók a kedvenc fizetőeszközükkel tudnak fizetni, és a checkout gördülékeny. Ha UNAS ügyfelei a Wirecard mellett döntenek mint PSP-partner, a létező legtöbb fizetőeszköz elfogadása mellett, egy egyszerű intergációból, az integrált csalás elleni védelemből és a Wirecard Bank kiegészítő szolgáltatásaiból profitálnak.

“Egy teljesen új világot nyitottunk meg azoknak a kereskedőknek, akik eddig a hagyomáson kereskedelmi csatornákon biztosították megélhetésüket. Az UNAS megoldásai révén, bármekkora méretű is legyen a kereskedő, a kereskedelem bármelyik szektorából is jön, pillanatokon belül működőképes webáruházat tud nálunk nyitni,” - nyilatkozta Gáll T. Barna, az UNAS üzletfejlesztési menedzsere. „A kereskedők nemzetközi versenyképességének kulcsa, hogy egy gördülékeny, akadálymentes fizetési élményt nyújtanak mindenki számára. A Wirecard a piacon a legátfogóbb fizetési technológiát kínálja, ezért optimális választás PSP-integrációs partnerként.”

Az UNAS egy valós látnok. Ez volt az első vállalkozás a magyar piacon, amely egy webáruházkoncepciót, mint szolgáltatás kínált, és ma pedig már az összes magyar webáruház egy ötödét kezeli. Alapításuk óta 27 millió vevő vásárolt több mint 290 millíó euró értékben termékeket az UNAS webáruházain keresztül.

„Az UNAS ügyfelei számára a Wirecard mellett való döntés egy valós felértékelés. Ezen megállapodás során az UNAS testreszabva tudja az ügyfelei kéréseit kiszolgálni. Legyen ez egy globális vállalat, vagy akár egy családi kisvállakozás, mindegyik a legmodernebb fizetési rendszert tudja használni.” - egészítette ki Rolan Toch, a Wirecard Central Eastern Europe ügyvezető igazgatója.