Posted on 11/05/2014 at 09:12

Az online fizetések specialistája

Computerworld

A siker titka: Manapság az internet terjedésével egyre többen keresnek és vásárolnak is a neten. A kereskedők számára is sok szempontból leegyszerűsödött az elektronikus piacterekhez való csatlakozás lehetősége.

Sőt, a korszerű webshop-rendszerek használatával a termék portfóliójuk feltöltése és internetes jelenléte szinte gyerekjáték már. A különféle online fizetési módok biztonságos lebonyolításához is vannak már kész megoldások, amelyek gyorsan integrálhatóak és a kereskedők egyedi igényei szerint kialakíthatóak.

Egyszerű online fizetési lehetőség
Hazánkban már évek óta aktívan terjeszkedő Wirecard CEE a németországi Wirecard csoport leányvállalata, egy, az elektronikus kereskedelemre szakosodott, online pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi vállalat. A vállalat részvényét a Frankfurti Értéktőzsdén jegyzik (TecDAX). A Wirecard CEE a fizetések online és offline lebonyolításával foglalkozik, ahol a megrendelések fizetési adatai az interneten, faxon és telefonon is rögzíthetőek, sőt egy okostelefonra optimalizált fizetőoldalt is kínál ügyfeleinek.
A Wirecard CEE megoldásai lefedik a webáruházak számára nélkülözhetetlen fizetési módokat mint például a bankkártya (Visa, MasterCard, Maestro), az online banki rendszerek (pl. SOFORT Banking) vagy akár a PayPal. Használatukkor a fizetési adatok továbbításra kerülnek, de a webáruház nem tárolja el azokat, sőt, a kereskedő sem látja őket, hanem a kényes kártyaadatok kizárólag a Wirecard CEE platformján kerülnek megadásra. Ez az eljárásmód hivatott segíteni kereskedőinket abban, hogy megfeleljenek a PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.
A Wirecard Csoport saját bankjával karon öltve bankkártya-elfogadói szerződéseket is nyújt, ezáltal nincs szükség további partnerekkel kötendő szerződésekre a fizetőeszközök elfogadásához.

Best Service
Az internetes áruházak forgalma az ünnepek előtt ugrásszerűen megnő. Ha a kereskedő kizárólag csak önállóan integrálható fizetési lehetőségeket kínál ügyfeleinek vagy csak utánvétes fizetéseket fogad el, akkor valószínűleg sok potenciális vevőt rekeszt ki boltjából. Egy professzionális fizetési megoldásnak nem kell sem túl bonyolultnak, sem túl időigényesnek lennie. A Wirecard CEE az ügyfelek igényei szerint komplex megoldásokat nyújt, ahol lehetőség van a raktárkészlet kezelő- és könyvelőprogrammal való összehangolásra is, amely jelentősen megkönnyíti a munkát.
A Wirecard CEE megoldásai asztali gépeken és minden aktuális mobil eszközön is könnyedén kezelhetőek, valamint egyszerűen integrálhatóak webshopokba és mobil alkalmazásokba.
Az ilyen professzionális fizetési megoldás nemcsak a karácsonyi időszakban jelent garanciát az ügyfelek elégedettségére, hanem egész évben is megbízható és biztonságos üzleti partner.

Download Press Release