Posted on 12/02/2014 at 08:24

Magasabb bevétel – kevesebb kockázat

Computerworld

A csalásmegelőzés csökkenti a nemfizetés kockázatát és nagyobb profitot garantál: a Wirecard CEE automatizált kockázatkezelő rendszere, a Fraud Prevention Suite (röviden FPS) felismeri a csalásokat - még mielőtt bekövetkeznének.

Az online vásárlás térnyerésével szinte magától értetődő a termékek és szolgáltatások internetes vásárlása. Az egyre növekvő eladási adatok a főleg nemzetközileg aktív kereskedők esetében sajnos arra is utalnak, hogy itt nem csak a csalások valószínűsége nagyobb, hanem ők különféle csalási módszernek is ki vannak téve. Így különösen a globális szinten végrehajtott bankkártya tranzakciók esetén fontos a csalások jobb, és gyorsabb felismerése és megelőzése.

Biztonság az interneten
Egy szisztematikus és integrált kockázatkezelési rendszer, amely a bevétel kiesés kockázatát jelentősen csökkenti, napjainkban egyre inkább a webáruház-tulajdonosok érdeklődése középpontjába kerül. "Sokéves tapasztalatunk során egy kifinomult csalásmegelőző programot fejlesztettünk ki, amely egy összetett mintaszabályzat alapján minden egyes fizetési tranzakciót még valós időben megvizsgál, abból a célból, hogy a visszaéléseket még korai szakaszban felismerje és megakadályozza." - nyilatkozta Halmosi Anita, a Wirecard CEE nemzetközi értékesítési vezetője.

Kulcsrakész megoldások
A Wirecard CEE a különböző ipari szegmensek speciális igényei szerint kialakított mintaszabályzatokat kínál, amelyek előzetes analízis nélkül is azonnal használhatóak. Ezek az iparág-specifikus mintaszabályzatok a Wirecard által folyamatosan felügyelve, valamint a piacon megjelenő legújabb trendek szerint frissítve vannak. A rendszer által minden, a modult használó kereskedő egyaránt részesül a több éves tapasztalattal rendelkező csalásmegelőző megoldásból.
A Wirecard CEE független fizetési szolgáltató, 85 féle fizetőeszközt és kockázatkezelési megoldást kínál ügyfeleinek. Ezen felül fizetési megoldásokat kínál olyan vállalkozások számára, akik az interneten értékesítik termékeiket / szolgáltatásukat.

Download Press Release