Posted on 12/17/2014 at 08:34

Reszponzív fizetési megoldás

Computerworld

Előfordult már hogy egy webáruházat okostelefonon nyitott meg? Az a tény, hogy egy webshop okostelefonon és táblagépen is betölthető, még nem jelenti azt, hogy a rendelési- és a fizetési folyamat is végrehajtható a mobilon.

A hagyományos webáruházak tartalma, valamint a fizetési folyamat a legtöbb esetben mobil eszközön olvashatatlan, mert ezek a készülékek sokkal kisebb kijelzővel rendelkeznek, így szinte teljesen kezelhetetlenné válik a tartalom, sőt egyes elemek ráadásul meg sem jelennek. Ilyen feltételek mellett a sikeres vásárlás lebonyolítása is lehetetlen, így a látogatók pár másodpercen belül már tovább is állnak. A következmények a webáruház tulajdonosa számára súlyosak lehetnek, hiszen potenciális vásárlókat veszíthet - akik majd a versenytárs mobilbarát weboldalán folytatják a vásárlást.
Az egyre növekvő mobilkészüléken vásárló célcsoport eléréséhez feltétlenül szükséges egy átfogó megoldás, amellyel mobilon, táblagépen és természetesen asztali számítógépen is megjeleníthető az egész webtartalom: A legtöbb webshop rendszer speciális pluginokat kínál a mobilbarát megjelenéshez, valamint a legtöbb fizetési megoldás, mint például a Wirecard CEE fizetési felülete is néhány egyszerű lépésben mobil eszközökre optimalizálható.

A Wirecard CEE megoldásai asztali számítógépeken és minden aktuális mobil eszközön is könnyedén kezelhetőek, valamint egyszerűen integrálhatóak webshopokba és mobil aplikációkba. A vállalat az elektronikus fizetési piacon szerzett több mint 1 évtizedes tapasztalattal és egy innovatív partnerhálózattal a háta mögött, az ügyfelei állandóan változó igényeire szabott komplex megoldásokat nyújt. "Cégünk a kifejezetten webáruházaknak kifejlesztett fizetési oldalon túl egy okostelefonra optimalizált fizetőoldalt, valamint egy olyan online fizető terminált (Checkout Terminal) is kínál, mely azokra az esetekre kínál megoldást, mikor a vásárló telefonon, személyesen vagy megrendelőlapon adja meg fizetési adatait. Támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy lépést tudjanak tartani a piac gyors változásaival valamint a vevők egyre növekvő igényeivel" - - nyilatkozta Halmosi Anita, a Wirecard CEE nemzetközi értékesítési vezetője.

Download Press Release