Alternatív megoldások a bankkártyás fizetéshez

Az alternatív fizetési módok elfogadásával az online kereskedők nemzetközi szinten is profitálhatnak.

Üzletét olcsón, gyorsan és hatékonyan bővítheti és ezáltal új piacokat érhet el. Az alternatív fizetési megoldások egy része kifejezetten arra összpontosít, hogy az internetes fizetésre alkalmas bankkártyával nem rendelkező ügyfelek se maradjanak ki az elektronikus fizetés folyamatából.

A Wirecard CEE-vel több, mint 30 ország alternatív fizetési módjainak széles skálája áll rendelkezésére: SEPA-terhelési eljárás, paybox, számla, részletfizetés, PayPal, CLICK2PAY, Skrill Digital Wallet, mpass, mypaysafecard stb.

Fizetőeszközök
PayPal
Számla
Részletfizetés
paysafecard
my paysafecard
Maestro SecureCode
Skrill Digital Wallet
CLICK2PAY
UATP
ELV
SEPA
paybox
mpass mobile cash

Áttekintés

 • SEPA beszedés

  SEPA beszedés segítségével egyszerűen beszedheti ügyfeleitől pénzkövetelését a fizető fél előzetes felhatalmazása alapján.

 • Feltölthető kártyák

  A paysafecard és a mypaysafecard a leginkább bevált fizetőeszköz az online játék-, zene-, film- és szórakozás- területén, valamint számos más digitális szegmensben. Egy olyan fizetési eszköz, amellyel az ügyfelek bankkártya vagy bankszámla nélkül fizethetnek a neten.

 • Számla/ részletfizetés

  Az ügyfelei a számla ellenértékét kényelmesen, az áru átvétele után egyenlíthetik ki - az Ön számára a nemfizetés kockázatát teljesen kikerülve. A vételár rögtön az átvétel után az Ön számláján jóváírásra kerül, akkor is ha az ügyfél nem fizet. 

 • Wallet/digitális pénztárca

  A digitális pénztárca világszerte elismert biztonságos és kényelmes fizetési eszköz az interneten. Ide tartozik pl. a PayPal, Skrill stb. Az ügyfelek a világ minden tájáról feltölthetik a virtuális pénztárcájukat és ezzel fizethetnek Önnél.

 • Mobil fizetés

  A mobil fizetési csomag használói könnyen és kényelmesen fizetnek mobiltelefonukról a Paybox (AT) vagy mpass-on (DE) keresztül. A befizetett összeget az előzetesen regisztrált bankszámláról, vagy a korábban feltöltött egyenlegről kerül leemelésre. A biztonságot a további hitelesítés a PIN-kóddal vagy a TAN SMS jelenti.

   

   

Kapcsolat