Fizetéselfogadás az interneten

A Wirecard Checkout Page segítségével egyszerűen fizettethet weboldalán.

Az ügyfelek közvetlenül a weboldalon, a vásárlási folyamat alatt tudják a vételárat kifizetni. A sikeres fizetés után a kereskedő egy visszaigazolást kap a fizetés teljesítéséről, amely után azonnal gondoskodhat az áru kiszállításáról.

Die Checkout Page az előre elkészített pluginok segítségével könnyen integrálható a weboldalba, és egy biztonságos fizetési folyamatot biztosít a PCI DSS szabvány szigorú előírásainak megfelelően. A fizetési oldal kinézete és funkciói egyedi igények szerint változtathatóak. Az elfogadható fizetőeszközök köre a vevőcsoport igényei szerint alakítható ki.

Fizetőeszközök
MasterCard
Visa
Amercian Express
Diners Club - Discover
JCB
ELV
SEPA

Tulajdonságok

 • Célcsoport

  A Wirecard Checkout Page a tökéletes fizetési megoldás olyan vállalkozások számára, akik az interneten értékesítik termékekeiket / szolgáltatásukat. Az integráció a legtöbb ismert webshop rendszerbe egyszerűen végrehajtható és a  pluginok segítségével programozás nélkül megvalósítható.

 • Egyszerű kivitelezés

  A vállalkozások saját maguk is egyszerűen tudják a Wirecard fizetőoldalt beüzemelni: az előgyártott pluginok a legtöbb ismert webshop rendszert támogatják.

  A Checkout Page megfelel a PCI DSS szabvány szigorú előírásainak. A kereskedőknek nem kell aggódniuk a kényes fizetési adatok biztonsága miatt  – ezt a Wirecard CEE biztosítja.

  Ingyen letöltés & kipróbálás • Fizetőeszközök

  A Wirecard Checkout Page-vel az összes, a Wirecard CEE által támogatott fizetőeszközt el tudja fogadni. Válasszon a 85 féle nemzeti és nemzetközi fizetőeszköz és kockázatkezelési megoldás közül.

 • Wirecard Checkout Page mobile eszközökre

  A Wirecard Checkout Page mobil eszközökre: a fizetési folyamat minden aktutális mobil eszközre optimalizált változata. A mobil fizetési oldal egyszerűen és könnyen használható, minden érintőképernyős eszközön is működik, és a kinézete tetszés szerint kialakítható. 

  Integrációs lehetőségek

 • Wirecard CEE Payment Center

  A Payment Center a Wirecard CEE termékek alappillére, lehetővé teszi a fizetések egyszerű ellenőrzését és kezelését, valamint számviteli felületként is működik.

  Tulajdonságai:

  • Webes kezelőfelület a fizetések kezelésére (Engedélyezések, stornók, jóváírások stb.)
  • Telepítés nélkül, tisztán web alapú
  • Hozzáférés csak felhasználónév és jelszó birtokában
  • Számos automatizálási lehetőség

Kapcsolat