Egyidejű jelenlét minden értékesítési csatornán

Manapság a legtöbb emberi aktivitás egy mobil készüléken zajlik le.

Mindegyik Wirecard fizetési megoldás rugalmas kialakítású azaz responsive design-nal rendelkezik. A fizetési folyamat bármely eszközön (asztali számítógép, okostelefonon és táblagépen) elvégezhető. A képernyő automatikusan adaptálódik, biztosítva, hogy a tartalom mindig tökéletesen megjelenjen, ami tükrözi a kényelmes használhatóságot és a magas vásárlói elégedettséget.

DEMO SHOP

Fizetőeszközök
MasterCard
Visa
Amercian Express
Diners Club - Discover
JCB
ELV
SEPA

Telepítési lehetőségek

 • Responsive/adaptive webshop

  A responsive megjelenítés lehetővé teszi, hogy a webáruház az éppen aktuális eszköz lehetőségeihez igazodva a lehető legoptimálisabb méretben jelenjen meg a kijelzőn. A Wirecard CEE mobil megoldásai könnyen integrálhatók ezekbe a webshopokba.

 • Mobile HTML5 webes apllikáció

  A mobil webapplikációk speciálisan programozott mobil megoldások, amelyeken az asztali webshoppal azonos választék érhető el. A webböngészőn keresztül nyitható meg, és így a keresőmotorokon keresztül (google,bing) is megtalálható. Nagyon jó használhatósága jellemzi a mobil webes alkalmazásokat az összes mobil eszközön, és lehetővé teszi a különösen egyszerű integrációját a Wirecard CEE  fizetési megoldásokkal.
  (
  JQuery Mobile, bootstrap, Sencha Touch, ...)

 • Mobile HTML5 Web Apps - native Wrapper

  Ennél technológiai megoldásnál a shopapplikáció közvetlenül a marketplaceből tölthető le, és az okostelefora, illetve táblagépre van telepítve. Checkout Page mobile és Checkout Seamless tökéletesen működnek ebben az esetben is. (PhoneGap, Sencha Touch, ...)

 • Natív alkalmazás

  Minden mobil technológiához (operációs rendszer) letölthető egy webshop alkalmazás a marketplace-n. A natív alkalmazások képesek kihasználni a telefon összes adottságát és programjait, így elérhető az alkalmazásból akár a Wirecard CEE mobil fizetési megoldása.
  (IOS, Android, Windows, Blackberry)

 • Cross-platform alkalmazás

  A cross-platform alkalmazásnál egy egyszerű Wirecard CEE telepítésre van szükség, amely a telepítés után egy generált natív alkalmazással használható. 
  (Appcelerator Titanium ...)

Kapcsolat