• Munka (1)
  • Home & Living (1)
  • Sport (2)
  • Divat (1)
Home & Living
A PharmaROSA Kft. prémium minőségű, begyökeresedett rózsatöveket kínál vásárlóinak! Online rendeléssel, szakszerűen csomagolva érkezik meg otthonába, hogy kertje méltó dísze lehessen. Közel 400 db-os fajtaválasztékunkból válogathat igényei szerint! Előrendelés nélkül, az év bármely fagymentes időszakában szállítunk!
Shop
Munka
Folyamatosan fejlődő hazai hosting szolgáltatóként több mint 10 éve nyújtunk innovatív, minőségi hosting, cloud, és IT szolgáltatásokat több ezer ügyfél részére. Kínálatunkban a kis- és nagyvállalatok egyaránt megtalálják a számukra ideális megoldást a legjobb áron. Legyen szó akár domain regisztrációról, webtárhely, VPS, vagy szerver hosting, és szerver bérlésről, ránk mindig számíthat!
Shop
Sport
Jógázz otthon is előfizetéssel! Kezdőknek és haladóknak, több mint 160 jógaóra. Hetente bővülő kínálat.
Shop
Divat
A Sugarbird™ működésének a célja, hogy exkluzív, jó minőségű, divat-orientált kollekciókat hozzon létre, széles közönség számára, megfizethető árakon. Ez gyakorlatilag a cég hitvallása is: "Be a star!", vagyis „Légy sztár!”, ami annyit jelent, hogy a kifutók átértelmezett haute couture darabjait kínáljuk a hétköznapi vevőknek, ezzel egy komoly piaci rést töltve be.
Shop
Sport
Üzletünk 2001-ben nyitotta meg kapuját a vásárlók előtt, Budapest belvárosának szívében, a színházi negyedben. Kínálatunkban szerepel a klasszikus baletthez elengedhetetlen összes kellék, a jazz és a musical tánc, illetve a divattáncok, úgy mint a salsa vagy tangó kellékeinek széles választéka. Ugyanezzel a széles termékválasztékkal várjuk szintén az online vásárlókat megújult webshopunkban.
Shop
Köszönjük hozzárjárulását!