• Munka (2)
  • Home & Living (3)
  • Sport (2)
  • Divat (2)
Home & Living
We are YKRA (pronounced eek-rah), a small backpack brand, started out from the basement of Budapest’s unique surf bar and gallery Telep, in 2011. We were fueled by a great admiration and nostalgia for the vintage apparel of the 70’s, so we began creating backpacks, with a fresh vibe and colorful aesthetic, using the best quality materials and traditional craftsmanship.
Shop
Home & Living
MEGÉRKEZTÜNK EGY ÚJ, ŐSZINTE, VEGÁN KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁDDAL NEKED ÉS A CSALÁDODNAK! HA KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY MEGISMERJ MINKET, NÉZZ KÖRÜL! Az emberek nagy részének a bőrproblemaira van megoldás – néha csak le kell cserélni parabén és vegyszermentes kozmetikumokra. Nálunk csak ilyet találsz!
Shop
Munka
2005 óta foglalkozunk nyomtatók és azok kellékeinek, mint tintapatronok, toner kazetták, továbbá irodaszerek forgalmazásával. A nyomtatókellékek eredeti és kompatibilis, vagy ismertebb nevén utángyártott változatban is értékesítjük. Több népszerű márkával is foglalkozunk, HP, Canon, Epson, Brother, Samsung, Xerox és még sorolhatnánk.
Shop
Divat
Cégünk 1902 óta foglalkozik Szegeden a belvárosában minőségi svájci órák (Rado, Longines, ML, Eterna, Meistersinger, Tissot, Certina, Doxa, Luminox) forgalmazásával és javításával, illetve német (Nomos, Junghans) és japán márkákkal (Seiko, Citizen). Ezen túl drágaköves gyöngyös ékszereket, eljegyzési-és karikagyűrűket is vásárolhatnak nálunk. 
Shop
Home & Living
A PharmaROSA Kft. prémium minőségű, begyökeresedett rózsatöveket kínál vásárlóinak! Online rendeléssel, szakszerűen csomagolva érkezik meg otthonába, hogy kertje méltó dísze lehessen. Közel 400 db-os fajtaválasztékunkból válogathat igényei szerint! Előrendelés nélkül, az év bármely fagymentes időszakában szállítunk!
Shop
Munka
Folyamatosan fejlődő hazai hosting szolgáltatóként több mint 10 éve nyújtunk innovatív, minőségi hosting, cloud, és IT szolgáltatásokat több ezer ügyfél részére. Kínálatunkban a kis- és nagyvállalatok egyaránt megtalálják a számukra ideális megoldást a legjobb áron. Legyen szó akár domain regisztrációról, webtárhely, VPS, vagy szerver hosting, és szerver bérlésről, ránk mindig számíthat!
Shop
Sport
Jógázz otthon is előfizetéssel! Kezdőknek és haladóknak, több mint 160 jógaóra. Hetente bővülő kínálat.
Shop
Divat
A Sugarbird™ működésének a célja, hogy exkluzív, jó minőségű, divat-orientált kollekciókat hozzon létre, széles közönség számára, megfizethető árakon. Ez gyakorlatilag a cég hitvallása is: "Be a star!", vagyis „Légy sztár!”, ami annyit jelent, hogy a kifutók átértelmezett haute couture darabjait kínáljuk a hétköznapi vevőknek, ezzel egy komoly piaci rést töltve be.
Shop
Sport
Üzletünk 2001-ben nyitotta meg kapuját a vásárlók előtt, Budapest belvárosának szívében, a színházi negyedben. Kínálatunkban szerepel a klasszikus baletthez elengedhetetlen összes kellék, a jazz és a musical tánc, illetve a divattáncok, úgy mint a salsa vagy tangó kellékeinek széles választéka. Ugyanezzel a széles termékválasztékkal várjuk szintén az online vásárlókat megújult webshopunkban.
Shop
Köszönjük hozzárjárulását!