Pay now – piacvezető fizetési rendszer

A Pay now-al, ma már 13 országban fizethet Európa-szerte* – Magyarországon is elérhető

2014-től már Magyarországon is elérhető a Pay now fizetési mód, mellyel több marad Önnek forgalmából.
A webáruházában vásárló ügyfelek számára biztonságos, gyors és egyszerű fizetést tesz lehetővé, a rendkívül kedvező kondícióknak köszönhetően, pedig Ön is jól jár. 

  • Hogyan működik a Pay now?

Az interneten vásárló ügyfél, aki a Pay now fizetési módot választja, automatikusan továbbirányításra kerül a kódolt klarna.com fizetési felületre. A megrendelés adatai automatikusan átadásra kerülnek a fizetési felületre, így az ügyfélnek csupán ki kell választania a bankját, meg kell adnia a szokásos online banking hozzáférési adatait, majd az egyszeri azonosító kóddal jóvá kell hagynia az átutalást. Ezután az adatok kódolt formában továbbításra kerülenk az ügyfél online banking számlájára. Az internetes kereskedő azonnali visszaigazolást kap az átutalás banknál történt beadásáról, így a megrendelést azonnal feldolgozhatja.

  • Egyszerű integráció - programozói tudás nélkül:

A Wirecard CEE a Pay now fizetési rendszer integrációjához ingyenes pluginokat, mint xt:Commerce, Magento, WooCommerce, WordPress, xtcModified, VirtueMart, Shopware és még továbbiakat biztosít az Ön számára.

Kötelezettségektől mentes ajánlatunkhoz keressen fel minket!

Ingyenes és kötelezettségmentes tesztelés:

További információ elérhető az egyéb fizetési módokról, mint például a kártyásfizetés, PayPal, eps-átutalásról vagy mobil fizetésről, hogy megfelelően kiszolgálja a vásárlóit. Ezenkívül a Wirecard fizetési megoldásait mindig ingyenesen tesztelheti.


* * * 

FONTOS INFORMÁCIÓ:

Átnevezés: SOFORT Überweisung mostantól Pay now-ként elérhető. 
Az új logó a Klarna letöltési központban áll rendelkezésre Önnek. 

* * * 

*Magyarország, Németország, Ausztria, Svájc, Belgium, Egyesült Királyság, Hollandia, Olaszország, Lengyelország, Franciaország, Spanyolország, Csehország, Szlovákia
Forrás (2017.12): klarna.com

Bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésükre. Hívjon bátran! Telefonszám: +36 1 255 03 36

Kapcsolat